Cykoria poleca swoje produkty do świątecznych wypieków!

 

 

 

 

 

 

 

Aromaty do ciast marki Cykoria

Olejowe aromaty do ciast marki Cykoria idealnie nadają się do wyrobów poddawanych długotrwałej obróbce termicznej (ciasta, torty itp.) a także tłustych kremów i deserów. Wystarczy dodać zaledwie kilka kropel produktu, aby deser uzyskał oryginalny smak.

Aromaty sprzedawane są w 6ml fiolkach, które wystarczą na aromatyzację 1kg ciasta. Dostępne smaki: arakowy, cytrynowy, migdałowy, pomarańczowy, rumowy, śmietankowy, waniliowy.

Duży Sernik Błyskawiczny

Z galaretką i bakaliami czy z serkiem homogenizowanym? Wybór należy do Ciebie. Ten pyszny sernik na zimno można przygotować na wiele sposobów. Kilka minut ubijania, dwie godziny chłodzenia i deser jest gotowy! Teraz sernik błyskawiczny dostępny jest w większym, 190g opakowaniu.

Śnieżka – kremowa śmietanka
Z bakaliami, wiórkami kokosowymi czy rodzynkami? Wszystko zależy od naszej inwencji. Ten popularny deser o gęstej, kremowej konsystencji możemy spożywać solo lub wykorzystać do dekoracji ciast i tortów.

Śnieżka marki Cykoria dostępna jest w dwóch wersjach: tradycyjnej – do przyrządzania na mleku oraz wersji light – do błyskawicznego przyrządzania na wodzie. W sprzedaży dostępne są także
fix-y do bitej śmietany, utrzymujące jej  gęstość.

Proszek do pieczenia
Jest wyrobem produkowanym z wysokiej jakości składników. Jego główną rolą jest spulchnianie ciast – nie obejdą się bez niego biszkopty, babki i kruche ciasta.  Nieodzowny w każdej kuchni.

Polewy do ciast
Idealne do dekoracji tortów, ciast i innych słodkości.  Dzięki smarownej, gładkiej i gęstej konsystencji bez trudu dają się rozprowadzić na dekorowanych powierzchniach. Dostępne smaki:  czekolada, biała czekolada, toffi. Dostępne wersje: polewy w proszku oraz polewy twarde.

Duży Krem budyniowy Ekler

Stanowi doskonałe wypełnienie do ciast parzonych takich jak: ptysie, karpatka i eklery. Przygotowany krem można wzbogacić bakaliami, cząstkami czekolady lub nawet alkoholem. Teraz krem Ekler dostępny jest w większym, 250g opakowaniu.

Cukier wanilinowy

Obecny w każdej kuchni. Stosuje się go do wypieku różnego rodzaju deserów, kremów, ciastek oraz ciast – także tych, przygotowywanych na zimno. Specjalnie dobrana proporcja cukru do etylowaniliny nadaje charakterystyczny smak i aromat przyrządzanym potrawom.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF