Nie pękaj kanapko, poczekaj na ketchup! A czekać warto – nadchodzi pierwszy na rynku ketchup z prawdziwych pomidorów malinowych. Jest znakomitym dopełnieniem polskich dań – również tych, które nie potrzebują ratunku.

Kotlin pomidorem się toczyMALINOWY_RENDER_69_2013

Ketchup Pomidory Malinowe lubi grę skojarzeń. Wystarczy przyozdobić nim nudną potrawę, by kojarzyła się z wiosennymi zbiorami i uprawami z domowego ogródka. Zanim jednak piękna pogoda zacznie sprzyjać smakowaniu mięs i kiełbas na łonie natury, warto poczuć jej przedsmak w domu.

Pomidor malinowy wciśnie się wszędzie, ale największą karierę zrobi w tradycyjnej kuchni. Nic dziwnego, to w końcu jeden z najbardziej lubianych typów pomidorów, pochodzący z polskich upraw.

 

Załoga dobrego smaku

 

Skoro już wiadomo, jaki ketchup szykować na wiosenne gotowanie i grillowanie, warto przypomnieć, kto wystąpi w pierwszym składzie załogi ratunkowej Kotlina.

 

Smaki większości dań: mięsa pieczone, kurczaka, wołowinę i wieprzowinę ratują ketchup Łagodny i Pikantny. Za pierwszą pomoc w przypadku hamburgerów, frytek i pizzy odpowiada ketchup Hot Dog i Czosnek-Bazylia – po godzinach ratownik makaronów.

 

Specjalistą od zapiekanek i tostów jest ketchup Ziołowy. Wielbicieli pikantniejszych doznań smakowych nie zawiedzie ketchup Z Piekła rodem. Prywatną poradnię dla zup, sosów, sałatek i innych potraw prowadzi koncentrat pomidorowy Kotlin.

Dyżurny w tym sezonie, czyli Pomidory Malinowe, będzie nadzorował smaki większości dań.

 

Wszystko jasne? W takim razie proszę spocząć i rozejść się do kanapek, zapiekanek, hamburgerów i kiełbasek, których smak na co dzień ratują ketchupy Kotlin. 

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF