Jutrzenka poszerza linię bakalii w czekoladzie o dwa, niespotykane do tej pory w sklepach, produkty. To unikalne kompozycje bakalii i białej czekolady z dodatkowymi nutami smakowymi. Nowe Orzechy laskowe w białej czekoladzie z kawą oraz Migdały w białej czekoladzie z cynamonem są już dostępne w sprzedaży.

 

Orzechy laskowe w białej czekoladzie z kawą oraz Migdały w białej czekoladzie z cynamonem to finezyjne i oryginalne połączenia. Dorodne, chrupiące orzechy oblano najwyższej jakości, białą czekoladą Goplana z nutami cynamonu i ziarenkami kawy. Te kunsztowne kompozycje zachwycą najbardziej wymagających smakoszy.

 

Nowe produkty są dostępne w eleganckich, stojących opakowaniach, wyposażonych w praktyczne zamknięcie strunowe. Pozwala ono zachować walory smakowe bakalii i cieszyć się ich świeżym smakiem przy każdym kolejnym otwarciu torebki. Wielowarstwowe, szczelne opakowania chronią przed przenikaniem obcych zapachów i zapewniają utrzymanie aromatu.

 

Nowości od marki Jutrzenka to słodki wachlarz bakaliowo-czekoladowych przekąsek, które umilą każdą chwilę. Sprawdzą się zarówno jako wytworny poczęstunek dla gości, jak i deser dla całej rodziny. Dorodne bakalie, oblane aksamitną czekoladą marki Goplana, to dawka prawdziwej, czekoladowej przyjemności.

 

Poza nowościami: Orzechami laskowymi w białej czekoladzie z kawą i Migdałami w białej czekoladzie z cynamonem, linia bakalii w czekoladzie Jutrzenka obejmuje: Rodzynki w czekoladzie mlecznej, Rodzynki w czekoladzie, Orzechy laskowe w czekoladzie mlecznej, Orzechy laskowe w czekoladzie, Migdały w czekoladzie oraz Wiśnie w czekoladzie.

 

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF