U progu wiosny lodziarnie Grycan – Lody od pokoleń zachęcają do odkrywania na nowo klasycznych lodowych smaków. Deser Tiramisu, Kawowy Poemat, Orzechowy Kielich – te należące do najpopularniejszych wśród Konsumentów lodowych kompozycji już od pierwszych dni marca serwowane będą w promocyjnych cenach.

gryOd soboty 1 marca, we wszystkich lodziarniach Grycan – Lody od pokoleń, w których dostępna jest pełna karta menu, można skorzystać z najnowszej oferty specjalnej.
Chcemy sprawiać naszym Gościom przyjemność. Śledzimy ich smakowe upodobania i staramy się, by znajdowały odzwierciedlenie w naszej ofercie – mówi Elżbieta Grycan.
– Z myślą o satysfakcji naszych Konsumentów wybraliśmy te desery, które wśród odwiedzających nasze lodziarnie cieszą się największą popularnością. Oferujemy je teraz
w specjalnej cenie i z wielką przyjemnością zapraszamy do ich spróbowania – dodaje Elżbieta Grycan.

Lodowe bestsellery w nowej ofercie lodziarni Grycan – Lody od pokoleń to:

  • Deser Tiramisu – kompozycja Lodów Tiramisu oraz Lodów Waniliowych serwowana z bitą śmietaną i biszkoptami włoskimi, z dodatkiem kawy i likieru migdałowego.

  • Kawowy Poemat – połączenie Lodów Caffee Latte, Lodów Mocca i Lodów Waniliowych, urozmaicone bitą śmietaną, polewą czekoladową oraz kawowymi bezikami.

  • Orzechowy Kielichklasyczne zestawienie Lodów Orzech Włoski oraz Lodów Orzech Laskowy, podane z polewą karmelową, bitą śmietaną i rurkami waflowymi.

Każdy z trzech najpopularniejszych deserów sprzedawany będzie w lodziarniach Grycan – Lody od pokoleń w promocyjnej cenie 11,90 zł.

Specjalną promocję przygotowano również dla klientów punktów sprzedaży Grycan, w których dostępna jest tylko oferta na wynos. Lodowe bestsellery serwowane
od 1 marca w promocyjnej cenie 8,90 zł to:

  • Deser Owocowy – trzy kulki wybranych przez klienta smaków lodów z połówkami brzoskwiń, rodzynkami, polewą malinową, bitą śmietaną i waflowymi rurkami.

  • Deser Sułtański­ – trzy kulki wybranych przez klienta smaków lodów z orzechami włoskimi, waflowym wachlarzykiem, polewą czekoladową oraz bitą śmietaną.

Lody marki Grycan powstają w podwarszawskim zakładzie firmy przy użyciu tradycyjnych metod, według sprawdzonych i najlepszych receptur, na bazie śmietanki kremówki i żółtek jaj, z wykorzystaniem wyłącznie najlepszych składników. Bakalie i owoce wykorzystywane
do produkcji lodów i sorbetów są starannie selekcjonowane i przygotowywane. Sorbety powstają z najlepszej jakości, ręcznie obieranych i wyciskanych owoców, co gwarantuje
im w pełni naturalny smak.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF