Pośpiech, w którym żyjemy i nieustanny brak czasu sprawiają, że trudno zadbać o regularne, zdrowe posiłki. W ciągu dnia często sięgamy po różnego rodzaju przekąski, dlatego tak ważne jest, aby poza zaspokojeniem głodu, zapewniały nam one coś jeszcze – pełnowartościowe składniki.

 

Nowe, pełnoziarniste Bake Rolls’y to podwójnie wypiekane, cienko krojone kółeczka chlebowe z siemieniem lnianym oraz płatkami żytnimi i pszennymi. Nie tylko doskonale smakują, ale również są bogatym źródłem błonnika pokarmowego, który stanowi podstawę właściwego odżywiania.

 

Pełnoziarniste Bake Rolls’y są dostępne w trzech wariantach smakowych:       

 Solone – dla zwolenników klasycznych smaków.

Tzatziki – dla sympatyków greckiej kuchni.                            

Czosnkowe – dla amatorów wyrazistego smaku.                      

 

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF