Bez konserwantów, polifosforanów, bez ości i z małą ilością glazury. Polędwica z mintaja jest tym, co w rybie najlepsze. Jej białe, kruche i delikatne mięso doceniają koneserzy ryb na całym świecie. Na wyjątkowy charakter tego produktu wpływa także doskonała jakość samej ryby, która została zamrożona tuż po połowie, jeszcze na statku przetwórczym.

Jakość i smak produktu marki ABRAMCZYK docenił Tomasz Kosiński, jeden z najlepszych, bydgoskich kucharzy (szef kuchni pięciogwiazdkowego hotelu Bohema). Za te i inne walory (w tym łatwość przygotowania) przyznał on produktowi przysłowiowe 5 gwiazdek. W ten sposób powstała nazwa produktu: Polędwice z mintaja – produkt na 5 gwiazdek!

Przepisy na ich przygotowanie znajdziesz na stronie www.abramczyk.com.pl

Podziel się na:
  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Śledzik
  • PDF